Втори нападател отрязал "Левски"

Втори нападател отрязал "Левски" | StandartNews.com

Имаше хубави неща от новите, обяви Гонзо след 6:0

Втори нападател се е отметнал от предварителната си договорка с "Левски", разкри спортният директор на "сините" Георги Иванов след мощния старт на 2016 г. Столичани отнесоха 6:0 "Свиленград" в първата си контрола. По два гола вкараха Краев (6,9) и Бедоя (13, 17), а по веднъж се разписаха Де Нойер (40) и Илия Димитров (58). Като титуляри Стойчо Стоев пусна три от новите попълнения - Александър Александров, Френсис Нар и Санти Нгом. "Работим по привличането на нападател, но е трудно. Това е позиция, която много се търси. Ще видим какво ще стане и с Вилиам. Има много условности. Много неща се пишат, но не са верни. Особено когато става въпрос за пари. Пример за това е заплатата на Лукин, която далеч не е такава (б.р. 25 000 според румънските медии). Имаме параметри, които следваме. Нека първо вземем нападател, а ако останат средства, ще видим какво ще стане", каза още Гонзо. "Видях хубави неща от новите, но този съперник не е критерий", допълни той.

"Исках да видя докъде сме стигнали с този мач. Има доста неща, които трябва да се изчистят", коментира пък треньорът Стойчо Стоев. "Рано е да говорим за новите, както и за облика на тима като цяло. Ясно е, че не сме готови за първенството. Няма да коментирам имена, които се спрягат. Дано до сряда да привлечем нападател", допълни Стойчо.

"Сините" имаха мощна подкрепа от пистата в лицето на Милко Калайджиев. Идолът на феновете на фолка е известен привърженик на "Левски". Освен това той има и роднина на "Герена" в лицето на един от служителите на клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай