Връщам се, призна Миодраг Йешич

Стойчо получава "честитката" на слизане от самолета

Връщам се, призна Миодраг Йешич | StandartNews.com

Връщам се в ЦСКА, призна Миодраг Йешич, за чието назначение "Стандарт" съобщи преди празниците. Сърбинът беше посетен в Белград от бившия президент на "Металург" Първан Първанов - Перо с готов договор. Емисарят е най-довереното лице на "Титан", занимавало се някога с футбол.

"Да, да, говоря с шефовете на ЦСКА. Ще бъда в България за преговори. За мен ще е чест пак да застана начело на най-големия отбор, на ЦСКА", каза Йешич пред "Спортлайн".

Според запознати сърбинът е одобрил на 90% условията в контракта. Пазарлъците са около клауза, според която Миодраг може да бъде махнат от "Армията" още през лятото, ако не постигне задоволителни резултати. Все пак се очаква и този проблем да бъде решен до 7 януари. Тогава ЦСКА започва подготовка за новия сезон.

Очакваше се новината за раздялата да бъде "доставена" на Стойчо Младенов още снощи, когато треньорът трябваше да се завърне от Австрия. Там той изкара новогодишните празници.

Иначе ЦСКА се уреди с баровски хотел за първия етап на подготовката. Бижуто се намира в курорта Алания. Собственикът се оказал познат на изп. директор на "червените" Георги Илиев - Майкъла. Заедно с ЦСКА по същото време в хотела на лагер ще бъде и турският гранд "Галатасарай".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай