Война между испанци и португалци в "Реал"

Бившият шеф на клуба нападна треньора Моуриньо

Война между испанци и португалци в "Реал" | StandartNews.com

Мадрид. Война между испанци и португалци мъти водата в "Реал" М, съобщава испанският "Ел Паис". Именно това е основната причина за слабия старт на тима в Примера дивисион.

В испанската групичка влизат двамата капитани на тима Икер Касиляс и Серхио Рамос, както и аржентинският нападател Гонсало Игуаин. В другия лагер са португалците Пепе, Фабио Коентрао, Рикардо Карвальо и Кристиано Роналдо, подкрепяни от аржентинеца Анхел ди Мария. Двете групички почти не си говорели, подминавали се преди и след тренировките, без да се поздравяват.

Допълнително масло в огъня наля бившият шеф на клуба Рамон Калдерон, който нападна треньора Жозе Моуриньо. "Той определено не е от полза за тима. По-скоро ще предизвика негативна реакция. Играчите също могат да кажат: "Нямаме треньор". Затова пораженията трябва да се разглеждат от друг ъгъл. По-скоро като инциденти. Убеден съм, че футболистите не са доволни от думите на треньора си", коментира Калдерон. Моуриньо пък посочи виновника за слабите игри на "Реал". Според медиите в Испания това е Месут Йозил, който най-вероятно вече ще топли пейката.

Довечера "Реал" приема богаташите от "Ман Сити" в първия си мач от Шампионската лига за сезона. Мениджърът на гостите Роберто Манчини ще рискува с включването в игра на звездата Серхио Агуеро, който доскоро лекуваше травма.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай