Волейболистите на "Пирин" тренират в ремонтирана зала

Волейболистите на "Пирин" тренират в ремонтирана зала | StandartNews.com

Благоевград. С водосвет започна подготовката на волейболистите от „Пирин - Разлог". Кметът на общината Красимир Герчев, който е бивш играч, поздрави момчетата, като им пожела успехи през новия сезон. Свещеник отслужи водосвет за здраве.

В спортната зала „Септември" в града е направен ремонт на помещенията - боядисване, освежаване, нова дограма. „На този етап няма място за притеснение относно бъдещето на отбора. Разлог е волейболен град и няма да допуснем спортните ни традиции да бъдат изоставени и пренебрегнати. Тук е най-добрият волейболен център в Югозападна България, затова сме поставили и високи цели пред отбора, но ще се обърне много сериозно внимание и на детско-юношеската волейболна школа", заяви градоначалникът.

Новият треньор на тима Йордан Мицин бе категоричен, че е човек максималист. За него е важно състезателите от детско-юношеската школа да имат поле за изява и да достигат до мъжкия отбор. „Идеята ни е да има едно преливане, а не да разчитаме на външни състезатели. Относно класиране като място на професионалния мъжки отбор, няма да казвам първо, второ или трето. На всеки един от мачовете ще търсим победата", каза още наставникът на разложани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай