ВИДЕО: Мики Рурк ще мъсти за Кобрата

ВИДЕО: Мики Рурк ще мъсти за Кобрата | StandartNews.com

Актьорът се завърна с нокаут, обясни се в любов на Русия

Едно от емблематичните лоши момчета на Холивуд - Мики Рурк, размаха юмрук в лицето на Владимир Кличко. Актьорът поиска мач със световния шампион след сензационната си победа с нокаут срещу двойно по-младият от него Елиът Сиймур. 62-годишният Мики просна съперника си във втория ринг по време на демонстративната среща в Москва. Рурк призна, че е бил много нервен, защото не се бил от 18-години насам. Звездата от "9 седмици и половина" дори ходи в православна църква преди срещата, въпреки че е католик. Не един, а цели двама свещеници се молиха да размаже съперника си. И това се случи. Това бе седмата победа на ринга за Рурк, който има и 2 равенства.

Актьорът обяви, че иска нов мач, стига да му бъде намерен съперник. Това най-вероятно ще стане през февруари. Мики бе категоричен, че няма да мърда от Москва, защото хората в руската столица го обичали, докато в Щатите гледали с лошо око на него.

Зад Океана се изсмяха на победата му, която бе наречена - "уреден мач" и "цирк". Двубоят предизвика и доста полемики в Русия. Там спореха колко пари е прибрал Рурк, за да сложи отново ръкавиците. Според спецовете мизата му е най-много 300 000 долара. "Холивудските звезди от неговия ранг вече трудно стигат до милиони", отчетоха в руснаците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай