Везенков проговори! Трудно намира думи

Даде първото си интервю, откакто е в Сакраменто

Везенков проговори! Трудно намира думи | StandartNews.com

Българският баскетболист Александър Везенков говори за първи път пред журналистите в САЩ по време на медийния ден в Националната баскетболна асоциация. Както е известно, той ще играе с екипа на Сакраменто Кингс в НБА.

"Чувствам се страхотно, всичко върви по план. Сакраменто Кингс ме накара да го почувствам като моето второ семейство. Благодарен съм на организацията за приемствеността, както и на моето семейство, които са тук, за да ми помогнат. Нямам търпение всичко това да започне“, каза той.

"Всички се държат с мен страхотно. Питат ме как съм, как е семейството ми. Връзката е различна, трябва да го усетите, за да ме разберете. Това не може да се опише с думи. С всеки следващ ден се подобрявам. Очаквам това да се случи и с аклиматизацията ми в мачовете. Аз съм тук, за да преследвам моята мечта”, подчерта българинът.

Той уточни, че в отбора всички са звезди, но и страхотни хора. "Всеки може да бъде суперзвезда, но не всеки може да бъде добър човек, каквито са моите съотборници. Те се интересуват от моето приспособяване и ми помагат. Готов съм на всичко и чакам своята възможност да се докажа и да помогна на отбора, когато той има нужда от мен“, коментира българският баскетболист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай