"Ван Хален" ядоса Любо Пенев (ОБЗОР)

"Ван Хален" ядоса Любо Пенев (ОБЗОР) | StandartNews.com

"Ван Хален" ядоса Любослав Пенев по време на представянето му като новия старши треньор на ЦСКА. Ел Голеадор отказа да довърши отговора си на въпрос, след като мобилен телефон иззвъня. GSM-ът засвири с мелодия на въпросната рок група, а Ел Голеадор смени физиономията си.

"Нещо "Ван Хален" чувам, не става така, не става, хайде да си имаме уважението", сопна се Пенев и напомни за чепатия си характер. Треньорът дори закъсня за старта на брифинга и се появи едва когато пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев успя да накара фотографите да освободят повече пространство между тях и Пенев.

Любо: Ще леем куршум на футболистите
Гоня 5 победи без пари, Деянов влиза в щаба ми, обяви Пенев

Любо Пенев се завърна в ЦСКА с гръм и трясък. Той развесели атмосферата на "Армията" с куп бисери. Освен това Ел Голеадор обеща "червените" да гонят 5 победи - колкото мачове остават до края на сезона.

"Работа, работа и пак работа! Семпличко и простичко е - победи трябват, за да излезеш от кризата. Имаме пет финала. Само победи искам, нищо друго. Да ме слушат и да изпълняват момчетата. Записал съм си какво да им кажа. Ако трябва и куршум ще им леем на футболистите, щом предишният треньор е казал, че са уплашени", изстреля Любо.

И добави: Не ме питайте нищо за финанси. Тук съм, без да имам претенции за пари. Аз съм в този клуб от дете. Единственото ми желание е всички да си помогнем и тимът да се класира в Европа", отсече Пенев. Бившият национален селекционер разкри, че може да остане в клуба и за другия сезон, а в щаба му влиза любимецът на феновете - Мето Деянов.

"Играчите имат качества. Няма как със симулативна игра занапред да просперират. Призовавам феновете за 100 процентова подкрепа. Най-важното е да бъдем силен колектив", каза още Ел Голеадор. За финал той стрелна по хората, които го обвиняваха, че не ходи по стадионите у нас: "Напълно наясно съм с родните тимове. Само че не стоя във ВИП-овете, а така леко спортно, отстрани, с шапката", увери Любо.

Символично възнаграждение ще има

за Любо Пенев, разкри изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров. С тези думи шефът опроверга самия нов треньор на "армейците", който каза, че ще работи без заплата. "Няма да коментирам параметрите по контракта. Има си неща между нас и него", загадъчно сподели Тодоров.

Животното прекъсна брифинга

Тарторът на Сектор "Г" Росен Животното влетя в залата за пресконференции на "Армията" и стресира журналистите. Здравенякът побесня след няколко въпроса за финансовото състояние на ЦСКА и прекъсна брифинга с ругатни.

"Стига с вашите тъпанарски въпроси. Питайте за милиони другаде. Омръзна ми да слушам само едно и също", изригна Животното.

Той бе придружаван от още няколко фенове на "армейците", които се криеха под качулки. Любопитно е как изобщо Росен е успял да се добере до залата, в която Любо Пенев говореше с медиите. Явно и след ерата "Томов" "Армията" продължава да е разграден двор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай