В СТАНДАРТ: Део мери сили с Тодор Енев

Шампионът ни научи водещия на тенис на корт

В СТАНДАРТ: Део мери сили с Тодор Енев | StandartNews.com

Усмихнатият водещ на СПОРТ ТОТО – Део се срещна с републиканския шампион Тодор Енев и заедно премериха сили на тенис корта. Део честно си призна, че това е първото му тенис предизвикателство и от всички изпробвани спортове до момента - тук е усетил най-силно мускулно натоварване. Първоначално водещият получи напътствия за изпълнението на двата основни удара в тениса – форхенд и бекхенд, след което изпита своите умения в спорта. Въпреки че улавянето на топките с тенис ракета го затрудни, водещият все пак демонстрира ловкост и бързина. Тодор Енев от своя страна насърчи Део в тренировката и го поздрави, че концентрацията и рефлексите му са на много добро ниво. Мачът завърши с приятелско ръкостискане и разговор за очакванията за българските тенис състезатели през настоящата година.
Спортната среща на Део и Тодор Енев е част от мащабната кампания на Български спортен тотализатор „Предизвикай себе си! Заедно за българския спорт“, чиято цел е да събере хората със спорта. 
Идеята на социално ангажираната инициатива е да помогне на българите да открият активния начин на живот и да изберат онзи спорт, който ще ги накара да се чувстват най-добре. По време на кампанията водещите на СПОРТ ТОТО – Део и Марина посещават различни спортни федерации и клубове, където с помощта на професионални треньори и състезатели разкриват тънкостите на възможно най-много спортове. 

Интервю с Тодор Енев четете в петъчния брой на в. "Стандарт"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай