В Леверкузен разкриха! Къде отива Чаби Алонсо

Директорът на клуба с интересни подробности

В Леверкузен разкриха! Къде отива Чаби Алонсо | StandartNews.com

Главният изпълнителен директор на Байер (Леверкузен) - Фернандо Каро даде интервю след първата историческа титла на "аспирините" в Бундеслигата, като разкри, че според него Чаби Алонсо ще бъде един ден треньор на Реал (Мадрид), а Флориан Вирц ще спечели "Златната топка".

"Не се съмнявам, че един ден Чаби Алонсо ще бъде старши-треньор на Реал (Мадрид). Нямам никакво съмнение, ама никакво! Единственото нещо, което не е сигурно е кога Чаби ще премине в Реал Мадрид. Това ще се случи, вярвайте ми.

Много клубове искат Чаби Алонсо, може би един ден ще работи за някой от тях, особено в тези, в които е бил и като футболист. Той сега е щастлив тук в Леверкузен и това е причината, поради която ще остане в клуба. Не мога да коментирам дали той има освобождаваща клауза, защото договорът на Алонсо е конфиденциална тайна.

Флориан Вирц ще бъде футболист на Байер Леверкузен и през следващия сезон. Планът е много ясен. Има клубове, които проявяват интерес към него от много години, но той остава. Вярвам, че той може да бъде претендент за "Златната топката" един ден и съм сигурен в това.

Ще продадем някой от своите играчи през лятото, защото се нуждаем от това да инвестираме в 2-3 нови попълнения. Но този, който ще бъде продаден няма да бъде Флориан Вирц, със сигурност", отсече Каро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ной
преди 1 седмица

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Откажи