Ултрасите теглят конско в "Ботев"

Агитките тръгват за дербито в различни часове

Ултрасите теглят конско в "Ботев" | StandartNews.com

София. 200 "бултраси" хванаха на тясно играчите на "Ботев" и им теглиха здраво конско преди дербито с "Локо". Битката за Пловдив е утре от 14.00 часа на националния стадион в София.

 

Феновете на "канарите", начело с тартора Божо, сгащиха футболистите, както и треньора Мъри Стоилов преди тренировката. "Заради вас поне 2000 човека се отказаха да си купят билет за дербито с "Локо". Подкрепяме ви мощно, а вие не го оценявате. Искаме да се вдигате и да смачкате както градския враг, така и "Левски" за Купата в сряда", нареди Божо на чинно слушащите го играчи и щаб. На Цанко Цветанов дори му се наложи да превежда думите на феновете на английски, за да са в час и чужденците. След това на базата в Коматево последва канонада от бомбички и димки, с които "бултрасите" направиха латино атмосфера.

 

До 18.00 часа днес за дербито бяха продадени едва 5000 билета. От тях 1300 са в ръцете на "черно-белите" ултраси. Пропуски ще могат да се купуват и утре. Двете агитки тръгват по различно време от Пловдив за София. Ботевистите поемат към столицата в 10.00 часа. Два часа по-късно потеглят и локомотивците. По магистрала "Тракия" полицията е взела драконовски мерки, за да няма сблъсъци. В лагера на "смърфовете" пазят мълчание преди срещата. Благодетелят Коко Динев скри в Сандански тима, за да се подготвя там на спокойствие.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай