TV7 NEWS7 ще излъчи пряко полуфинала България – Италия

TV7 NEWS7 ще излъчи пряко полуфинала България – Италия | StandartNews.com

София. TV7 ще излъчи пряко полуфинала от Европейското първенство по волейбол България – Италия на 28 септември от 19,00 ч, съобщиха за Стандарт нюз от телевизията.

Четвъртфиналът на националите ни с Германия снощи заема трето място по гледаемост сред зрителите във възрастова група 18-49, веднага след националните телевизии bTV и NOVA.
Волейболният мач между Германия и България е достигнал до почти 410 хиляди зрители в таргет 4+. Победата с 3:1 гейма донесе класиране за полуфинал, като резултатите за гладаемостта показват, че напрежението на играта се е пренесло и на зрителите, като през последните минути на мача дялът на телевизията се е удвоил спрямо първите.
 

На 28 септември, събота, по TV7 и NEWS7 ще бъдат излъчени полуфиналите на европейското първенство по волейбол за мъже. От 16 часа играят Сърбия и Русия, като мачът ще бъде излъчен пряко по NEWS7.


Българските национали се изправят срещу Италия от 19 часа българско време, като спортният екип на TV7 е готов отново да сподели емоцията със стотиците хиляди зрители пред малкия екран – студиото стартира в 18:50. Двубоят ще бъде предаван пряко по TV7. На 29 септември от 16 часа българско време пряко от Дания ще бъде предаван мача за трето място по NEWS7, а от 19 часа в неделя TV7 ще ни направи съпричастни на финала за европейската купа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай