ЦСКА запрати още двама във фризера

ЦСКА запрати още двама във фризера | StandartNews.com

Треньорът на ЦСКА Галин Иванов продължи с пълна сила чистката в отбора. Вчера паднаха още две глави. След Якуб Дивиш изгоряха Марин Оршулич и Тони Силва. Двамата не попаднаха в групата за мача с "Ботев" утре заради слабото си представяне при 0:4 от "Лудогорец".

Хърватинът направи груби грешки в защита, а Силва е бледа сянка на себе си от Нова година насам. "Стандарт" научи, че при Силва крушата си има и опашка. Било му е обещано увеличение на заплатата, но не изпълнено.


Друг играч, който ще пропусне срещата с "канарчетата", е Стефан Николич. Нападателят на ЦСКА разкри какво му е казал Козмин Моци, който го изрита зверски в ребрата. "Не ме бил видял, но на снимките се вижда друго. Мисля, че ме удари умишлено", оплака се черногорецът.

Междувременно водещият се все още за изпълнителен директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви уверено пред "Livesport.bg", че "червените" ще получат лиценз. "От БФС ни набелязаха точките, по които има проблем, и до няколко дни ще изчистим и дребните детайли", заяви шефът, без да даде яснота точно колко още дългове имат да погасяват "армейците".

На "Армията" вчера цъфна и Стойчо Младенов. Бившият треньор уважи среща на клуба на ветераните от "Зенитно-ракетните войски" в ресторанта до стадиона. "След като напуснах ЦСКА, се чувствах много самотен, но сред вас вече не е така", обяви треньорът пред офицерите, които го дариха с грамота за 9 май. Младенов обаче не счете за нужно да се отбие до съблекалните, а веднага след соарето отпраши с мощната си лимузина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай