ЦСКА тръгна към разпад

ЦСКА тръгна към разпад | StandartNews.com

Стойчо изгони Бадема, Менди избяга и накрая платиха

Стачката в ЦСКА приключи, но започна разпадът. В понеделник лагера в Боровец напуснаха двама от любимците през изминалия сезон - Емил Гъргоров и Джаксън Менди. Бадема беше отстранен по докладна на треньора Стойчо Младенов. Това съобщи пред "Стандарт" изпълнителният шеф на клуба Александър Тодоров. Между Стойчо и Бадема е имало сериозен конфликт пред целия тим в Боровец. Едната причина е стачката, която организираха Гъргоров и другите лидери. Между Бадема и Стойчо обаче има и друг конфликт.

Съмненията са, че става въпрос за инсценировка на мениджъри, тъй като Бадема има страхотни оферти от турския "Кършияка", а чува се, и от "Ботев". Бадема е подал заявление да скъса договора заради неполучени пари. В ЦСКА чакат по една заплата, а не две, каквито са правилата на ФИФА за раздяла. Адвокати на Бадема се позовават на родния кодекс на труда, който позволява прекратяване на контракт и при ден закъснение. Казусът обаче е спорен, май няма да мине пред БФС.

Менди също се маха за пари. Александър Томов обаче беше категоричен, че има друг момент при французина. Пред "Стандарт" босът уточни, че Менди няма право да разтрогне, тъй като не му се дължат две или повече заплати. В ЦСКА обаче се притесняват, че мениджъри около Гъргоров мътят главите още на Пламен Крачунов и Неманя Милисавлевич.

Към 17,00 часа обаче заплати бяха преведени, а Менди получи нотариална покана да си вземе заработеното.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай