ЦСКА кани Любо Пенев при гаф в Коматево

ЦСКА кани Любо Пенев при гаф в Коматево | StandartNews.com

ЦСКА може да има нов треньор при провал в Коматево. "Червените" обмислят покана към Любо Пенев, който да сложи край на свободното падане при трета поредна загуба. А до нея може да се стигне, ако "Ботев" удари "Локо" и влезе в шестицата. Тогава "канарчетата" ще чакат столичани с наточени ножове и облаците над Стойчо Младенов съвсем ще се сгъстят.

Треньорът си навлече критики дори от доскорошни поддръжници след загубата 0:1 от "Берое" на "Армията". ЦСКА пак не игра нищо, а никой на скамейката не знаеше кой да бие дузпата, изпусната от Николич. Любо от своят страна не би припарил в ЦСКА при Сашо Томов. Той обаче е доста близък с Иво Манджуков и при гаранции от прочутата фамилия може да размисли, твърдят запознати.

Стойчо пък не е вече любимец и на ръководството, след като публично посъветва Сашо Тодоров да мълчи. Аргументите му са, че едва удържа съблекалнята. Играчите постоянно реват, че Томов ги лъже за пари. От месец са спрени финансите дори за витамини, което е нечувано за отбор, който иска титлата.

Томов призова за мир

колегата си в управата Александър Тодоров и Стойчо Младенов. "Говорих и с двамата. Всички сме афектирани от двете поредни загуби. Смятам, че нещата с тях ще отшумят във времето", продължи главният акционер в ЦСКА. "Нито аз, нито треньорите можем да си правим планове за 3 или 5 години напред. Отборът се намира в шок и трябва да излезем от него колкото се може по-бързо", обяви професорът. "Не можем да очакваме леки победи. Срещу нас всеки се хвърля. С имаме две промени в отбор, който стигна първото място през есента. В ЦСКА винаги ще има напрежение. Знаете, че феновете ни искат винаги да бием", каза още Томов. Той бе категоричен, че у нас отдавна няма феърплей.

Уцелиха със снежна топка

в главата помощник-треньора на "Берое" Левон Апкарян по време на мача с ЦСКА. Той обаче не се строполи на пистата, а предпочете да се оплаче на четвъртия рефер, който от своя страна го успокои и го посъветва да си седне на мястото. Апкарян бързо забрави за инцидента, защото победата на "Берое" е историческа. За пръв път заралии стигат до пълния успех на "Армията".

Не ми пука, че бихме на "Армията"

изненадващо заяви треньорът на "Берое" Петър Хубчев. "Показахме характер и това е най-важното. Интересуват ме не кого бием, а как го постигаме. Доволен съм, че доказваме, че сме отбор, който се бори за общото благо", каза Хубси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай