ЦСКА гаси бунт, плати на беглец

ЦСКА гаси бунт, плати на беглец | StandartNews.com

В ЦСКА решиха сами да сложат прът в колелата. От клуба признаха за бунт и разговори на висок глас заради пари. Причината - решението на ръководството да плати транш само на Тончи Кукоч, който го беше закъсал заради ипотека.

Имотните проблеми на хърватина въобще не разчувствали останалите, които поискали обяснения от ръководството. Най-ощетен се оказал Неманя Милисавлевич. Сърбинът бил с една заплата назад сравнение с останалите. Левичарят заплашил с напускане, но във вторник спешно му е платено. Играчите настръхнали най-вече заради избирателното плащане. Иначе забавянето на едната заплата е минимално - 11 дни.

"Червените" чакат обаче и по 5 премии, като по-солидните са за успехите над "Левски" от миналия сезон. Стойчо Младенов също вдигнал ръце, тъй като препоръчал на началниците да не плащат само на Кукоч.

Александър Тодоров: Не е цветущо, но се справяме

Не се намесвайте във вътрешни неща, ще се оправим, препоръча пред агенция Блиц изп. шеф на ЦСКА Александър Тодоров. "Да, ситуацията не е цветуща, но нито аз, нито Александър Томов сме загърбили нещата. Вие какво си мислите - че на нас не ни пука за ЦСКА и не се опитваме да стабилизираме клуба ли, каза финансистът.

"На кого ще платим и на кого няма да платим, решаваме само ние. Двамата с Томов определяме бюджета и го разпределяме. Не ме разбирайте обаче погрешно, не сме искали да ощетим някой от играчите за сметка на други футболисти. Да, ставали са грешки, част от състезателите не са си получавали заплатите навреме, но след два-три дни всичко си е идвало на мястото. Ето, сега има забавяне. Но става въпрос за една седмица. Всъщност, за мен проблемът вече е приключил".

Късметът изостави защитник

на ЦСКА. След наказанието от БФС Тончи Кукоч получи и контузия и е аут за 3 седмици. Съотборникът му Тони Силва пък се прибра у дома, след като пропуска гостуването на "Хасково" за натрупани картони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай