ЦСКА договори Иван Стоянов

"Берое" ни отказа две оферти, твърди Томов

ЦСКА договори Иван Стоянов | StandartNews.com

София. ЦСКА излезе с конкретна оферта към Иван Стоянов и се очакваше бившият национал да я приеме тази вечер. Нападателят разтрогна с "Лудогорец" и идва на "Армията" вместо дълго чакания Венци Христов от "Берое". "В България той ще играе само за ЦСКА", заяви пред "Стандарт" неговият вуйчо и мениджър Йордан Лечков. "Знаете, че това е отборът на сърцето му. Има обаче и запитване от чужбина, до утре (б.а. днес) всичко ще е ясно", каза Лечков и се засмя на въпрос дали шансовете на нападателя за ЦСКА са "50 на 50". "Не обичам този израз, като 0:0 във футбола е. Голяма е вероятността да премине в ЦСКА".

В същото време Александър Томов даде пояснения по казуса "Венци Христов" след опелото на великия д-р Стефан Божков вчера. "Берое" отказаха две наши оферти за Христов. Едната бе да платим определена сума и да им предоставим процент от следващ трансфер. Втората бе да осъществим сделката на разсрочено плащане. Те отказаха и двете ни предложения", каза босът на ЦСКА. "Сделката не е пропаднала, тъй като играчът има клауза, от която ние мислим да се възползваме. Венци Христов е цесекар по душа и момчето иска да играе при нас".

Според Томов се водят преговори с две фирми за генерален спонсор. Едната чуждестранна, а другата е българска. ЦСКА ще иска 1 млн. евро на сезон. С "Трейс Груп Холд" се разговаря за реконструкцията на "Армията" и "Панчарево".
Накрая Томов обеща без пари акции на заслужили ветерани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай