ЦСКА стигна Лудогорец (ВИДЕО)

"Червените" биха трудно Берое с 2:0 на "Армията"

ЦСКА стигна Лудогорец (ВИДЕО) | StandartNews.com

Отборът на ЦСКА постигна шеста 20-ата си победа в родната Първа лига и поредна така в плейофната фаза, след като надделя с 2:0 над гостуващия Берое в мач от 29-ия кръг на родния шампионат. Успехът бе важен за „червените”, който ги изравнява на върха във временното подреждане с Лудогорец, като и двата тима имат по 64 точки. Разградският отбор го очаква гостуване на Левски днес вечерта на „Васил Левски” и реално е с мач по-малко след края на мача на ЦСКА.

Недопускането на гол в тази среща пък продължава тенденцията ЦСКА да опазва вратата си напълно "суха", откакто родните тимове влезнаха в плейофната фаза. Същевременно пък Берое продължава да не знае какво е успех срещу ЦСКА, като последният датира от март 2015-а година с 1:0.

Иначе първият гол за ЦСКА падна в 14-ата минута, когато Евандро реализира собственоръчно спечелената си дузпа, за да зарадва феновете на "червените" в София, а Кристиян Малинов оформи крайния резултат с попадение в 89-ата минута. Лошата новина за Любослав Пенев е, че бе принуден да направи две принудителни смени преди първия полуфинал за Купата на България с Ботев Пловдив, между които два мача има и дерби с Левски. Първо в петата минута с контузия напусна полузащитникът Тиаго Родригес, а в самия край на срещата Кристиян Малинов се контузи, но продължи игра, отбелязвайки гол. При попадението и удара по топката обаче Малинов усили допълнително болките в адукторите си, след което бе заменен.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай