ЦСКА се измъкна на косъм срещу "Локо" (Сф)

Мач от втория кръг на първенството, игран на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда"

ЦСКА се измъкна на косъм срещу "Локо" (Сф) | StandartNews.com

ЦСКА измъкна 1:1 от "Локомотив" (Сф) в мач от втория кръг на първенството, игран на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда".

Удар на Амос Юга още в 4-ата мина над напречната греда. В 21-ата домакините организираха добра атака, при която Орачев центрира, Рапосо стреля от 5-6 метра, а топката се отклони от коляното, а след това и в ръката на Брадли Де Нойер. Главният арбитър Волен Чинков първоначално остави играта да продължи, но след намеса на ВАР отсъди пресилена дузпа. С изпълнението се нагърби Франка, който вкара в долния десен ъгъл и Локомотив поведе с 1:0.

В 28-ата минута Илия Димитров излезе сам срещу Бусато, но бразилският страж отрази изстрела му, спасявайки сигурен гол.

През втората част наставникът на "червените" Саша Илич пусна в игра Браян Морено, Асен Дончев, Йоан Бауренски и Жеферсон Телес. В 61-ата минута Дончев центрира отдясно към Кръстев, но нападателят не съумя да отиграе и топката излезе в аут, пише БГНЕС. 

След още 10 минути Браян Морено отправи силен диагонален изстрел, който обаче мина встрани от вратата. Четврът час преди края при една от редките си контраатаки Симеон Славчев се измъкна от отбраната и се озова очи в очи срещу Бусато, но и този път стражът на "червените" спаси сигурен гол. Гостите притиснаха Локомотив в търсене на изравнително попадение и в 90-ата минута Браян Морено засече с глава центриране на Станислав Шопов от корнер и прати топката в десния горен ъгъл на Любенов, оформяйки крайния резултат 1:1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай