Сряда,

ЦСКА с нов собственик до 3 дни

От: Пламен Вълков -
ЦСКА с нов собственик до 3 дни
A
A
A

Смяната на собствеността в ЦСКА е подготвена и може да бъде извършена във всеки един момент. Процедурата по нея бе обяснена пред NOVA от адвокат Светослав Трендафилов, който обслужва юридически "червения" клуб.

"В понеделник вечерта г-н Ганчев лично ми се обади, след това се чух и с г-н Инджов. Веднага възложих на екипа да подготви трансформацията на собствеността на клуба. Всички документи са написани и подготвени, естествено не са попълнени, защото не знам на кого ще се прехвърли собствеността на клуба. Всичко е в касата на клуба заедно с книгата и ще бъдат предложени на следващия собственик.

Новият собственик ще придобие клуба без никакви задължения. Той ще може да ползва и вече реализираните  постъпления от трансферите на Антов и Соу. Самото прехвърляне на собствеността може да стане срещу 76 хиляди лева, каквато е номиналната стойност на акциите или безвъзмездно с акт за дарение.

Буквално още днес може да бъде осъществено прехвърлянето, но такава сделка се вписва в Търговския регистър и ще отнеме няколко дни. Новият собственик трябва да приеме нов устав или да подпише стария. В момента, в който се появи въпросното лице, документите ще се оформят, вписваме го в регистъра и закановият срок е три дни. Моята работа е дотук", заяви от адвокат Светослав Трендафилов.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички