ЦСКА привлече разплакал Меси (ВИДЕО)

Асът на Селтик бил пред подпис с Рейнджърс

ЦСКА привлече разплакал Меси (ВИДЕО) | StandartNews.com

ЦСКА се подсили с нападателя Тони Уот, който подписа договор с клуба за 3 години, съобщиха от клуба. Шотландецът идва от Сейнт Джонстън, където през изминалия сезон е отбелязал 8 попадения в различните надпревари. Той ще се присъедини към тима за старта на подготовката.
Навършващият в края на декември 26 години футболист е шампион на страната си със Селтик през сезон 2012/13, спомагайки с 5 попадения за ценния трофей. В този период той отбелязва и изключително важен гол при победата с 2:1 над Барселона и Лео Меси в мач от групите на Шампионска лига.

ВИЖТЕ ГОЛА МУ ТУК

По време на престоя си на "Паркхед" Уот е преотстъпен на Лиерс, където впечатлява с 10 гола в 16 мача в Юпилер лигата и това му осигурява трансфер в Стандарт Лиеж. Следват изяви в Чемпиъншип с екипите на Чарлтън, Кардиф и Блекбърн, както и в шотландския Хартс и белгийския Льовен.
Досега в кариерата си Тони Уот е вкарал общо 49 гола, като в доста от тимовете е действал и на позицията зад нападателя, както и по фланговете. Новото попълнение на армейците има в актива си един мач за националния тим на Шотландия в контрола срещу Чехия през 2016 година, а също така е записал 9 срещи и 5 гола за младежката формация на родината си.
Преди 10 дни в британските медии се появи информация, че нападателят ще се присъедини към "червените".
Въпреки че Селтик е любимият му клуб, Уот е бил пред подпис с кръвния им враг Рейнджърс като юноша. „Отидох, но нещата не проработиха. Шефът на академията ме хареса и ме покани, но треньорът усещаше, че не съм техният човек. Не мисля, че причината беше, че съм фен на Селтик. Наясно съм, че на едната ми тренировка не показах това, което се очакваше от мен”, коментира Тони Уот пред медиите в Шотландия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай