Трио ще води ЦСКА

Футболистите на ЦСКА (в червено) очакват неуредиците по върховете на клуба да се решат

Трио ще води ЦСКА | StandartNews.com

Не съм ламтял за пари, сопна се Стойчо Младенов

Бившите футболисти на ЦСКА Галин Иванов и Владо Манчев ще водят тима, докато се намери заместник на Стойчо Младенов, а твърде вероятно до края на сезона.  Двамата работят в ДЮШ на "червените", но все още нямат тапии, за да се появят на пейката в официални мачове. Затова до тях ще седне и Сашо Борисов, който има лиценз "Про". Триото ще бъде подпомагано от Стоян Колев и Ренато Шмит, които решиха да останат в щаба на "армейците". Треньорът на вратарите и кондиционния спец отказаха да се солидаризират със Стойчо Младенов и остават верни на ЦСКА.

Не съм ламтял за пари

сопна се вече бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов. Той пристигна намръщен днес по обед на "Армията". "Разбрах се с ръководството да разтрогнем по взаимно съгласие. Не искам никакви неустойки и не претендирам за пари, както твърдят гробокопачите на ЦСКА. Искам да получа само това, което ми се дължи под формата на заплати до момента", сподели спецът. Младенов е обсъдил детайлите по напускането си с изпълнителния директор на "червените" Александър Тодоров. Не е ясно дали без дела с клуба ще се раздели синът му - Стойчо Младенов-младши. Той се застоя по-дълго от баща си в офисите на "Армията" и излезе видимо сърдит.

Не познавам Стойчо, отсече Юлиян Инджов

"Не познавам Стойчо Младенов", така отговори Юлиан Инджов на въпрос на "Канал 3" дали се е срещнал с бившия треньор на ЦСКА. "Не сме се виждали, нито сме разговаряли", бе лаконичен спряганият за нов бос на "армейците". Инджов днес сутринта пристигна в Борисовата градина, за да даде старт на одита, който нареди. Бизнесменът добави, че не знае кога ще приключи проверката. Очаква се в края на месеца Инджов и Ивайло Манджуков официално да получат мажоритарния пакет акции на ЦСКА, защото Александър Томов не може да върне дълга към тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай