Триглаво чудовище помири "Барселона"

Триглаво чудовище помири "Барселона" | StandartNews.com

Меси: Няма да ходя в "Челси", не уволнявам треньора

Лео Меси и Луис Енрике прекратиха войната в "Барселона", поне за момента. Това стана при победата с 3:1 над шампиона "Атлетико" у дома. Трите големи звезди на каталунците Неймар, Луис Суарес и Лео Меси вкараха по гол. Именно това накара медиите в Испания да възкликнат: "Триглавото чудовище говори на терена". След мача Меси тушира всякакво напрежение около бъдещето си. "Не смятам да ходя в друг отбор - нито в "Челси", нито в "Манчестър Сити". Уморих се от подобни неща, не съм молил клуба да уволнява никого", увери Меси. Той отрече и информациите, че баща му е провел преговори с английските клубове. "Нямам проблем с Енрике. Той е страхотен треньор", добави Меси.

След успеха над "Атлетико" самият Енрике обаче отказа да коментира каквото и да е. "Важно е, че спечелихме. Трите точки са най-важни за мен. Всичко извън това е второстепенно. Наясно съм с напрежението. Ние ще го сваляме само с победи. Лошото е, че при първия негативен резултата то вероятно ще се появи отново", добави Енрике.

Звездата на "Барса" Неймар опищя света заради разкървавен глезен. Бразилецът пострада след сблъсък с Хименес от "Атлетико". Камерите ясно показа как чорапът на Неймар се оцвети в червено. "Показаха им много малко картони. А те се ритаха безобразно. Трябва да има по-сурови наказание", изригна Неймар. Треньорът на "Атлетико" Диего Симеоне пък имаше претенции срещу рефера. "При втория гол имаше чиста ръка на Меси. А той дори не си призна. Не му прави чест", заяви Чоло.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай