Треньорът на „Пирин”: Точките са като хляб за нас срещу „Левски”

Треньорът на „Пирин”: Точките са като хляб за нас срещу „Левски” | StandartNews.com

Победата и трите точки трябват повече на нас, а не на лидера „Левски". Те могат да се коригират в следващите мачове, а ние сме опрени до стената. Точките са като хляб за нас и вярвам, че с подкрепата и силата на нашите фенове и максималното раздаване на футболистите можем да спечелим. Това заяви на пресконференция в петък старши-треньорът на ОФК „Пирин" Наджи Шенсой. Тимът му, който е последен в класирането, посреща лидера „Левски" в неделя на стадион „Христо Ботев".

Косовският специалист подчерта, че не става въпрос за желание за победа, а и за аргументи тя да бъде постигната. „На „Герена" направихме равен. Защо да не бием на наш терен! Вече постигнахме равенства със силните отбори на „Лудогорец" и „Литекс". Тези резултати ни върнаха самочувствието, всички футболисти са здрави и амбицирани за победа. Дано повече фенове дойдат, за да ни подкрепят, а съдията да отсъжда по правилата", каза още косоварят. И увери, че силата на „Пирин" е в колектива.

Преди двубоя футболистите и на двата тима ще излязат със специални тениски със слоган: „Не на трафика на хора" в подкрепа на тази кауза. Транспарант със същото послание ще бъде поставен край стадиона. Всеки фен ще получи с билета и стикер с тези думи. Пропуските струват 5 лева, както на всички домакински мачове. Привържениците на „сините" няма да могат да влизат през главния вход, а ще минат по обходен път до сектора за гости. Агитката на „орлетата" е подготвила хореография преди първия съдийски сигнал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай