Треньорът на ЦСКА: Нямам ултиматум

Дори и Ливърпул губи важни мачове, аргументира се Милан Крушчич

Треньорът на ЦСКА: Нямам ултиматум | StandartNews.com

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира предстоящия двубой на "червените" срещу Ботев Враца, част от 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Той говори и за срамната загуба от Царско село, като обясни защо няма намерение да подава оставка.

"Не спах добре, доста време загубихме в анализи, и за мача с Царско село, и какво не се получи, нормално е, ще се опитаме да не повторим това, което се случи с Царско село. Нямаме много време да реагираме, играем през 3 дни. Днес ще имаме една тренировка и тя ще е тактическа за това как ще играем утре", коментира Крушчич.

"Всеки ден разговарям с ръководството, по телефона разговарях с господин Гриша Ганчев, но не само с него, говорих и с двамата директори, нямам ултиматум, ако това питате, не чувствам в ЦСКА някой да слага ултиматум, имахме разговори, това е нормално", добави той.

"Утре е двубой за Купата, специфично е, в първенството е различно. Тук няма калкулация като точки, всеки мач е специфичен, Ботев Враца е сериозен отбор, има чуждестранни футболисти, анализирали сме ги, сериозно ще подходим, знаем им слабите и силни страни, вкараха 3 гола на Арда от статични положения, ще търсим нашата игра, да видим къде са слаби съперниците", коментира предстоящия двубой за Купата на България 

"Това ни е първа загуба от октомври, имахме серия от недопуснат гол, съкратихме дистанцията със съперниците пред нас, да случи се загуба от Царско село, но се вижда кой как работи. Имаме директори, те виждат как работим всеки ден, да случва се, и Ливърпул загуби от Уотфорд, всички губят мачове, дори и ние. Няма криза в отбора според мен, продължаваме да работим усърдно. Сега имаме важен мач утре, трябва да вдигнем футболистите,  можеше да се изкачим в таблицата, второто полувреме играхме слабо, нямаме оправдание за загубата, сега трябва да вдигна футболистите в психологически план за утрешния мач".

"Имаме проблеми с контузени и наказани футболисти, останалите нямат проблеми. Турицов е с болки в бедрото, Бикел замина за САЩ. Гълъбов има пети жълт картон, ще пропусне двубоя. Тиаго също е с проблеми, но се връща Занев. Има доста сериозна критика към Соу, той има във всеки мач ситуации, но това е положението в момента, работим всеки ден в завършващата фаза на тренировка. Той може да ни помогне и ще ни помогне, уверен съм в това, създаваме положения, трябва малко повече концентрация, рано или късно той ще започне да вкарва. Анита е качествен футболист, ще ни помогне, трябва му още малко време, да почувства отбора, ще ни помогне", заяви още наставникът на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай