Трагедията извади Роналдо от терена

Вълна от подкрепа за футболиста от съотборниците му и целия спортен свят

Трагедията извади Роналдо от терена | StandartNews.com

Кристиано Роналдо очаквано няма да играе в дербито с Ливърпул заради смъртта на новородения му син, обявиха от клуба. Отложеният мач от 30-ия кръг на Висшата лига е тази вечер (19 април) от 22,00 часа.

„Семейството е на първо място и Роналдо застава до близките си в този изключително труден момент. Така че можем да потвърдим, че той няма да играе срещу Ливърпул на Анфийлд във вторник вечер. Подчертаваме, че семейството е поискало конфиденциалност “, се казва в официално изявление на Манчестър Юнайтед.

През октомври нападателят на Манчестър Юнайтед разкри, че той и Джорджина Родригес очакват близнаци. По-късно стана известно, че става дума за момче и момиче. В понеделник двойката обяви, че са загубили момченцето.

Привържениците на Ливърпул се подготвят да изразят подкрепата си към футболиста в днешния двубой. За целта феновете на обмислят да спрат мача с ръкопляскания, като това да стане в 7-ата минута заради факта, че нападателят носи фланелката с №7.

“Съперничеството трябва да бъде оставено настрана в сърцераздирателен момент като този. “You'll Never Walk Alone”, CR7”, пише привърженик на Ливърпул в “Туитър”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай