Събота,

Томов: Ганчев не си тръгва заради феновете

От: Владислав КОЛЕВ -
153
Томов: Ганчев не си тръгва заради феновете
A
A
A

Александър Томов, в интервю пред "Спортал" призова феновете, ако Ганчев наистина напусне клуба и остави акциите, то веднага да започне търсенето на човек с възможност, за да не се стига до по-тежка ситуация и финансов колапс.

"Ето ви няколко сценария. Първо, трябва да се изчака дали решението на Гриша Ганчев е окончателно. Би било много тежко за клуба да напусне в този момент, остават решаващи три месеца от този шампионат. Вторият сценарий е наистина той да си тръгне - не знаем какви са причините за това.

Аз не вярвам, че причината е фенска декларация. Такива деклараци е имало много пъти, а и в самата декларация няма нищо обиждащо - просто привържениците са загрижени за любимия отбор.

Клубът се разделя с ключови футболисти в навечерието на решаващи мачове - не мога да приема, че звездите на ЦСКА, в лицето на Антон Недялков и Кирил Десподов, са в състава на съперника за титлата.

Не приемам и че това беше моментът за продажба на младата перла на българския футбол Валентин Антов. Същото се отнася и за Али Соу, можеше да се изчака няколко месеца - сделката нямаше да бъде по-лоша, а напротив.

Ако се стигне до раздяла с Ганчев, моят съвет е феновете да вземат клубните акции. Убеден съм, че ще се намерят хора, които ще намерят решение за ЦСКА.

Червена България има достатъчен ресурс да се справи с такава ситуация, видяхте, че преди няколко месеца Левски беше в кризисна ситуация, но се справят.

Бих посъветвал всички да поизчакат, малко на по-хладен мозък, с повече мъдрост. Ако Гриша Ганчев даде акциите, да се съберат и ще намерят решение, в цесекарските среди има много умни и кадърни хора.", каза Александър Томов.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com