Тодор Батков: "Левски" ще е чист до Коледа

Тодор Батков: "Левски" ще е чист до Коледа | StandartNews.com

Който има честни пари, е добре дошъл, зове адвокатът

"Левски" ще връзва бюджета си за следващата година и с ПРОДАЖБАТА на футболисти. Тодор Батков разкри, че "сините" ще се разделят поне с двама от настоящите играчи. Адвокатът обаче не разясни точно кои са готвени за изходящ трансфер. Интерес към повечето от "сините" титуляри обаче не липсва.

Чисти сметки и чисти игри в "Левски" гарантира собственикът на клуба Тодор Батков. Първо, той гарантира, че "сините" са клуб, който по никакъв начин не се е замесвал в "черно тото". Мощният скандал, който разтресе предколедно родния футбол, обаче сериозно притеснява боса на тима от "Герена".

"Това е много неприятно. Смея да твърдя, че съм се старал да държа "Левски" далеч от тези безобразия. Самият аз не съм изкушен въобще. Няма основание да не бъда спокоен. Нямам представа какви са разработките в полицията, но арестите са изключително лош атестат", заяви Батков. Адвокатът разкри, че няма как играчи на "Левски" да разтрогнат едностранно договорите си с клуба заради дължими суми.

"Заплатих една част от парите, които футболистите имат да взимат. Вече няма как да си тръгнат самоволно. В началото на следващата седмица ще получат още пари", обеща той. И добави: "Истина е, че търсим спонсори. Общо взето, всеки, който има честни пари, е добре дошъл. Огнян Донев също, всеки, който има прозрачно изкарани пари, е добре дошъл. Аз давам по няколко милиона на година, това никой не го отчита. Не искам обаче да изпадам в конкретика, тъй като видяхте колко дъвкахме "Газпром", а какво се случи - руснаците се отдалечиха като опция, но "Левски" го е имало и ще го има", завърши Тодор Батков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай