ТК „ДЕМА” приема последния турнир за двойки на КАИ НТЛ

ТК „ДЕМА” приема последния турнир за двойки на КАИ НТЛ | StandartNews.com

София. Водещият тенис комплекс в София ТК „ДЕМА" ще приеме на 14-15 септември четвъртия, последен турнир за двойки от календара на лигата Loreal Men Expert Open 2013.

Надпреварата ще се проведе в два турнирни дни, като в първия (събота) на корта ще излязат двойки мъже, разпределени в две възрастове групи – 18-45 и 45+. Те ще изиграят мачовете си до фаза полуфинал включително. Неделният ден е определен за смесените двойки и финалите при мъжете. От организаторите очакват засилено присъствие на участници от елитното тенис общество.

Преди година в турнирана ТК „ДЕМА" участие взе и националния селекционер по футбол Любослав Пенев (на снимката вдясно). След финалите в неделя ще се проведе и официалната церемония по награждаване на победителите от Loreal Men Expert Open 2013, както и връчването на годишните награди на призьорите от лигата в този формат. ТК „ДЕМА" е традиционен домакин на много от големите тенис международни и турнири, и национални първенства, както и на най-големия турнир за известни личности „Лидерите" за купите на „Стандарт" и БФТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай