Тити разкри колко са задълженията на "Левски"

Сами трябва да съберем 5,8 млн.лв и да спасим клуба от фалит, обяви Папазов

Тити разкри колко са задълженията на "Левски" | StandartNews.com

Членът на новия Надзорен съвет на "Левски" Константин Папазов разкри притеснителна новина в сутрешния блок на NOVA. Той призна, че задълженията на "сините" растат главоломно.

"За съжаление дълговете не са 4-5 милиона, а вече са 5 милона и 800 хиляди лева. Трябва сами да си събираме парите и да се оправяме", обясни Тити Папазов.

Той посочи и причините, довели клуба до това тежко положение.

"Появихме се и отървахме "Левски" от мъртвата хватка на неизвестността с акциите на Божков. Но какво наследихме? Липса на благодетел, ситуацията с коронавируса и цялата обстановка в държавата. И затова "Левски" плаща скъпо сега. 

От неизвестността пред бизнеса страда нашият клуб. Касата на клуба е празна, това е истината. Тя може да бъде напълнена чрез голям рекламен договор. Поне 10 фирми си мечтаят и искат да помогнат, защото "Левски" е най-големият потребител в България. Всички обаче чакат да има някаква яснота. Затова трябва съвсем сами да съберем парите, които са нужни да спасят "Левски" от фалит", каза още Папазов.

Очаква се тази седмица той да получи от Наско Сираков 35% от акциите на "Левски" и да стане втория по големина акционер в клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай