Петък,

Тити разкри колко са задълженията на "Левски"

От: Пламен Вълков -
A
A
A

Членът на новия Надзорен съвет на "Левски" Константин Папазов разкри притеснителна новина в сутрешния блок на NOVA. Той призна, че задълженията на "сините" растат главоломно.

"За съжаление дълговете не са 4-5 милиона, а вече са 5 милона и 800 хиляди лева. Трябва сами да си събираме парите и да се оправяме", обясни Тити Папазов.

Той посочи и причините, довели клуба до това тежко положение.

"Появихме се и отървахме "Левски" от мъртвата хватка на неизвестността с акциите на Божков. Но какво наследихме? Липса на благодетел, ситуацията с коронавируса и цялата обстановка в държавата. И затова "Левски" плаща скъпо сега. 

От неизвестността пред бизнеса страда нашият клуб. Касата на клуба е празна, това е истината. Тя може да бъде напълнена чрез голям рекламен договор. Поне 10 фирми си мечтаят и искат да помогнат, защото "Левски" е най-големият потребител в България. Всички обаче чакат да има някаква яснота. Затова трябва съвсем сами да съберем парите, които са нужни да спасят "Левски" от фалит", каза още Папазов.

Очаква се тази седмица той да получи от Наско Сираков 35% от акциите на "Левски" и да стане втория по големина акционер в клуба.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички