Тевес вкара два на "Фиорентина", Лацио отложи празненствата на торинци

Тевес вкара два на "Фиорентина", Лацио отложи празненствата на торинци | StandartNews.com

Чочев титуляр за "Палермо" срещу "Торино"

"Ювентус" победи "Фиорентина" с 3:2, с два гола на Карлос Тевес, в мача от 33-ия кръг в Серия А. "Старата госпожа" обаче ще трябва да изчака преди да стане и на теория шампион на Италия, тъй като снощи "Лацио" взе категорична победа с 4:0 над "Парма".

В "Торино" гостите поведоха в резултата чрез Гонсало Родригес, който бе точен от дузпа в 33-ата минута. Преди края на първото полувреме обаче домакините обърнаха резултата чрез Фернандо Йоренте (36') и Тевес (45').

Родригес имаше нов шанс да отбележи от дузпа, в 67-ата минута, но пропусна. Тевес в 70-ата минута пък отбеляза за 3:1. Йосип Иличич вкара втори гол за "Фиорентина" в 90-ата минута след отлично изпълнение от фаул и така оформи крайния резултат.

"Лацио" пък удари последния в класирането "Парма" с 4:0, а точни за римляните бяха Марко Пароло (10'), Мирослав Клозе (13'), Антонио Кандрева (16'), Балде Диао Кейта (81').

Ивайло Чочев бе титуляр за "Палермо" при равенството 2:2 с "Торино". Българинът записа добър мач, като получи и жълт картон през второто полувреме. Бившият футболист на ЦСКА бе заменен в 69-ата минута.

Във временното класиране "Ювентус" води със 76 точки, "Лацио" е 2-и с 62, следван от "Рома" с 61. "Палермо" е на 11-а позиция с 42 точки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай