Татино синче прецака Манолев

Татино синче прецака Манолев | StandartNews.com

Няма да се връщам в България, твърд е националът

За сина на президента място има, а за мен - не, изригна Станислав Манолев. Той се ядоса, след като от "Динамо" М обявиха, че вече не се нуждаят от него. Борис Ротенберг изяжда мястото на национала. Татко му Борис-старши явно е тропнал по масата пред треньора Станислав Черчесов.

"Основната причина е, че "Динамо" е с намалената квота за чужденци, която влиза в сила в руското първенство. Такива са обстоятелствата. Моето желание е да играя в някоя държава със силно първенство. Не мисля още за завръщане в България, все още съм собственост на "Динамо". Бъдещето ще покаже", добави българският национал.

Вече някои от холандските медии алармират, че Станислав е за продан. Както е известно, Манолев изкара 5 години в холандския ПСВ преди да отиде във "Фулъм", а след това в "Кубан" и "Динамо".

В интервюто Манолев коментира и назначението на Ивайло Петев за национален селекционер. Според национала бившият наставник на "Лудогорец" и АЕЛ има голям шанс да промени облика на тима. "Ивайло Петев ще стабилизира отбора. Не го познавам лично все още, но е добър треньор. Всички знаете какви успехи постигна с "Лудогорец". Разочаровахме цяла България с представянето си, но дано успеем да спечелим срещу Италия и да запазим шансове за европейското първенство през 2016 г.", завърши Манолев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай