Стойчо Стоев: Не знам защо е тая омраза

Стойчо Стоев: Не знам защо е тая омраза | StandartNews.com

Стара Загора. „За тия 20 години ние, българите, започнахме тотално да се мразим, не само в спорта за съжаление", изригна селекционерът на "Лудогорец" Стойчо Стоев на брифинга след мача-реванш за Купата на България в неделя вечер.

През цялото време той и неговите футболисти бяха освиркани от трибуните на стадиона под Аязмото. Причината очевидно бе екшъна между фенове и футборлисти на Трейс-Арена по време на тренировката на разградчани в събота привечер, за който се посипаха взаимни обвинения.

„Може би тоя преход, ситуацията, партиите, извинавяйте, че намесвам политиката", опита се да обясни омразата и злобата Стоев.

„Нямате си предства как ни посрещат навсякъде в провиницията, на какви приказки се наслушахме, какви „пожелания" ни отправят", каза отчаян старшията на шампионите. Според него няма никакво обяснение защо се приемат едва ли не като лична обида успехите на отбора в Лудогорието и пробива му в Лига Европа.

„Утре ще е ЦСКА, Берое, Ботев, дай боже повече отбори да успяват, толкова по-добре за българския футбол, а ние го разбираме тъкмо обратното", заключи натъжен Стоев, въпреки че неговия тим отстрани от надпреварата носителя на Купата на България Берое.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай