Стовариха на "Левски" сметка за 100 бона

Стовариха на "Левски" сметка за 100 бона | StandartNews.com

Сметка за 100 000 лв. ще получи "Левски". На толкова бяха оценени щетите, които агитката на тима нанесе на стадион "Лазур" след провала на финала за купата. "Ако не получим възмездие, ще си търсим правата в съда", обяви Георги Мицов, който е член на Съвета на директорите на "Черноморец". "Акулите" цяла година преследваха "Ботев", чиято агитка също вилня на съоръжението в Бургас миналото лято. Тогава обаче сумата бе двойна.

Иначе на "Герена" имаха тежък ден. Георги Иванов и Иво Тонев привикаха на разговори чужденците в тима. "Искам да остана, но ще видим какво ще стане. В момента съм афектиран, искам да си почина", обяви нападателят Антонио Аниете. Сънародникът му Мигел Бедоя е сигурен за "Герена" и през новото първенство. "Имам договор. На 15 юни ще бъда тук. Това, което се случи в Бургас, е невероятно. Надявам се Аниете да остане, защото е добър играч, а и публиката го обича", заяви испанецът. Либан Абди също разкри, че иска да продължи кариерата си в "Левски". "Сините" обаче трябва да го откупят от "Ризерспор". Не е ясно обаче дали това ще стане. Доволен напусна и Боян Йоргачевич. "Хората, с които говорих горе, са правилните за "Левски". Тук съм. Корабът не се напусна, нищо че в него е влязла малко вода. Започваме от нулата, но ще се борим за титлата. Играл съм и пред 50 000, но тези 15 000 в Бургас сториха нещо, което не съм виждал", каза вратарят. Роман Прохазка пък поиска два дни размисъл, докато Луис Педро и Ливан Абди напуснаха мрачни офисите на клуба. Явно е, че им бе посочена вратата.

"Черно море" избра Разград за Европа

Шефовете на "Черно море" промениха решението си за стадион, на който ще играят мачовете в Лига Европа. Носителите на купата се отказаха от "Лазур", който им донесе късмет срещу "Левски". Те се спряха на "Лудогорец арена", който е по-близо до Морската столица. Освен това започват преговори с шампионите за Ернандес, който игра като преотстъпен на "Тича" през пролетта. "Черно море" се събира на 10 юни за първа тренировка. Легионерите ще се появят 5 дни по-късно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай