Стоев: Втората шестица не е трудна за "Левски"

Стоев: Втората шестица не е трудна за "Левски" | StandartNews.com

Мачовете във втората шестица не са ни предизвикателство, обяви треньорът на "Левски" Стойчо Стоев преди днешното стогодишно дерби срещу "Славия". Двубоят, който е от 17,00 ч, отбелязва точно 1 век от съперничеството между двата отбора.

"Ние все пак сме клуб от голяма класа и може да се каже, че по-скоро поддържаме форма в тези двубои. Говорихме с момчетата и се радвам, че те вече свикват с мисълта, че това ни е реалността в момента", допълни Стоев. "Няма да е изненадващо да спестим и съхраним няколко титуляри в предстоящия двубой със "Славия", добави Стоев.

Днес почивка ще получат Владимир Гаджев и Веско Минев. Двамата имат контузии от мача срещу "Лудогорец" за Купата. Те изобщо не тренираха вчера на "Герена". Почти сигурно Стойчо Стоев ще заложи на Емил Нину. Румънецът загуби титулярно място в последните мачове, но вероятно той ще почне на левия бек. Очаква се и Лукаш Гикиевич да стартира на "Овча купел".
В "Славия" пък нямат проблеми с травми. Треньорът Иван Колев ще хвърли всичко най-добро срещу "Левски" днес. Дори постоянно контузената млада надежда Стефан Велков тренира, но той все още не е готов за цял мач. "Очаква ни тежък мач. Футболът е непредвидима игра. Дано дойдат повече наши фенове. Най-хубавият подарък за Великден ще е победа. Скрили сме яйцата. Ще се чукаме и празнуваме след дербито", каза си Колев. Вчера "Славия" навърши 102 години. Част от агитката посети паметната плоча на Руски паметник в чест на "белите". Феновете обещаха мощна подкрепа срещу "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай