Стоев: Поздравявам играчите за мъжката игра

Стоев: Поздравявам играчите за мъжката игра | StandartNews.com

София. „Поздравявам футболистите, които издържаха на физическия натиск и на психическия също. Трудни бяха мачовете с Одеса. Поздравявам играчите за мъжката игра и за характера. Вече мисля, че ще играем по-освободено и се надявам на добър футбол и на успехи". Това каза треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев след равенството (1:1) срещу Черноморец Одеса. Той изрази голямото си задоволство от развоя на двубоя.

„Днес Владо Стоянов извади една много важна топка, която можеше да реши мача. Трудно беше, имахме четирима играчи с проблеми. Благодарих на момчетата повече не знам какво да им кажа", каза още наставникът.

От своя страна футболистът на Лудогорец Михаил Александров заяви: „С цената на победа е този равен, защото ни класира напред. Много е радостно за отбора. С всеки изминал мач и година, показваме че вървим само напред и нагоре и резултатите са налице. Истинска гордост е в момента да носиш фланелката на Лудогорец. Постигаме много за един отбор, който го нямаше в А група преди няколко години".

„Дали сме си за цел да играем на предела на възможностите си във всеки мач. Оттам нататък всичко е божа работа. Когато играем като отбор показваме, че сме доста силни. Надявам се да стигнем колкото можем по-напред. Може би защото искахме тук да си решим всичко ни направи леко припряни. Важен е крайният резултат, а той е положителен за нас. След като е постижимо първото място, ще се опитаме да го задържим. Знаете, че след това можем да имаме по-лесни противници", каза още щастливият Алексанров.

„Радвам се, че продължаваме напред. Тежък беше мачът. Одеса е много добър отбор и нормално да има напрежение. Следващите 2 мача излизаме, за да се забавляваме", коментира резултата Йордан минев от Лудогорец.

Стандарт Нюз припомня, че разградчани се класираха за елиминационната фаза на турнира. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай