Стилян: Боли ме, дано да се гласува по съвест

Година и половина никой не чу нищо от г-н Михайлов

Стилян: Боли ме, дано да се гласува по съвест | StandartNews.com

Стилян Петров също говори доста по време на днешната пресконференция. Ето част от думите му.

" Това, което съм поел към клубовете, че ще го свърша - като финансиране чрез програми от УЕФА и ФИФА, ще го направя. Бербатов го знае много добре. Трябва да се работи в екип, това е много важно. Тук сме да взимаме правилните решения. Също така сме и тук да изискваме от него да взима правилните решения.

Да, футболният съюз е свършил и някои хубави неща, но за 16 години изтъкваме само една база.

Искам да ви кажа, че когато върнем лентата назад, всички тези футболисти, които играят в националния, те не са виновни. Те са част от системата, изградени са в България.

Тези момчета знам как се чувстват - не се чувстват много добре. И ние не се чувствахме много добре.

Хора от Изпълкома казват, че всичко им е осигурено, но футболистите не играят. Проблемите са много по-дълбоки.

Искам да поздравя г-н Порточанов, защото е много прав. Когато си национален селекционер, трябва да имаш ниво. Г-н Петров, Ясен Петров, г-н Порточанов е много прав. Вие работите за националния отбор и българския футбол, а не за г-н Михайлов.

Решихме да се борим, борете се и вие. Защото не се ли борите, не мисля, че ще променим нещо. Когато системата е изградена по такъв начин, се натрупва един страх. Но в момента вие имате алтернатива, която трябва да използвате.

Дали сме ние, или някой от другите 5 кандидата, преценете вие. Отидете и гласувайте със съвест! Със съвест за това да не пропиляваме повече поколения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай