Стара Загора приема полуфиналите на Kamenitza Фен Купа 2014

Стара Загора приема полуфиналите на Kamenitza Фен Купа 2014 | StandartNews.com

Стара Загорa. Стара Загора ще е домакин на 28-29 юни на седмият полуфинален кръг от Kamenitza Фен Купа 2014. Мачовете ще се играят на ст. „Берое". Официалното откриване на турнира започва в 12:30 ч. и ще бъде дадено лично от кмета на Община Стара Загора, Живко Тодоров. Сред официалните гости се очаква да бъдат легендата на ПФК „Берое" – Петко Петков, най-успешният треньор в историята на зелените – Евгени Янчовски и футболисти от шампионския отбор на „Берое" от 1986 г. Водещи на турнира ще са познатите на всички фенове Иво Райчев и Добри Атанасов.

В борбата за определяне на следващите двама претенденти за Маракана ще се включат 32 тима, преминали квалификационната фаза измежду близо 120 отбора от областите Стара Загора и Сливен. Сред участниците ще бъдат и още два специални тима – в традиционния демонстративен мач след откриването в събота, един срещу друг ще се изправят отбор на Община Стара Загора, чийто капитан ще бъде кметът Живко Тодоров и отбор на местни журналисти.

С много емоции ще бъде съпътстван и финалният мач, който ще се проведе от 13:00 часа в неделя (29 юни). Веднага след края му, около 13:30ч, новите регионални шампиони в града на липите ще бъдат наградени на специална церемония. Освен зрелищните мачове, на стадион „Берое" ще се проведат и редица игри на корпоративните партньори на турнира adidas, Globul, Ford Moto-Pfohe и Samsung, които по традиция и тази година ще раздават множество щедри награди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай