Съперникът на Кобрата го съсипа от люти закани

Боксьорите нямали шанс срещу ММА съперници

Съперникът на Кобрата го съсипа от люти закани | StandartNews.com

Съперникът на Кубрат Пулев в новата дисциплина Triad Combat - Франк Мир, се закани, че след събота най-добрите професионални боксьори в света ще бягат далече от тези битки. Така американецът намекна, че ще размаже българския си опонент на триъгълния ринг. Битката ще се състои в събота в Арлингтън, а рингът ще е триъгълен.

"Боксьорите са много добри, но със специфични умения - удари с ръце и работа с крака. В момента, в който добавите останалите неща, които са разрешени в Triad Combat, това напълно неутрализира техните възможности", убеден е в превъзходството си Мир.

Той разкри, че през цялото време се е подготвял за мача си с Кобрата в ММА бойци.

Боксьорите не знаят как да се бият в клинч, не са свикнали с този вид издръжливост на мускулите на ръцете и ако по-рано бях викнал боксьори за спаринги, нивото ми щеше да падне", заяви американецът.

Той е убеден, че е разбрал слабото място на Пулев. "Преди няколко дни започнах тренировки с професионални боксьори и видях, че клинчът напълно ги изцеди. Заклещих ги и гледах какви са техните реакции.

Така че боят ми с Пулев няма да има нищо общо с бокса, освен в първите секунди. След това го приклещвам в клинч, идваме на моя територия и всичко приключва. Като видят какво се случва в събота, боксьорите от най-висок ранг в света, ще стоят далече от Triad Combat", категоричен е Франк Мир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай