Скука под жегата. "Берое" и "Локо" (Сф) не излъчиха победител

"Берое" се изкачи до пето място в класирането с четири точки

Скука под жегата. "Берое" и "Локо" (Сф) не излъчиха победител | StandartNews.com

Отборите на "Берое" и "Локомотив" (София) направиха равенство 1:1 в мач от третия кръг на Първа лига, игран на стадиона под Аязмото в Стара Загора.

Домакините успяха да се възползват от първата си възможност в двубоя и поведоха в резултата в 32-та минута, когато Абубакар Тунгара се разписа с глава от близко разстояние след добро центриране от фал на Симеон Мечев, като и вратарят на "железничарите" Александър Любенов носи сериозна вина за попадението.

Възпитаниците на Станислав Генчев натиснаха в търсене на изравнителен гол след почивката и успяха да стигнат до него четири минути преди края на редовното време, когато Димитър Митков бе изпуснат от защитата на "зелените" и се разписа от непосредствена близост след центриране отдясно.

В оставащите минути не паднаха повече голове и двата тима поделиха точките, предаде България Он Еър. По този начин "Берое" се изкачи до пето място в класирането с четири точки, докато "Локомотив" продължава да търси първата си победа от началото на сезона и заема 14-та позиция с актив от две точки.

В следващия кръг "Берое" гостува на ЦСКА в неделя, 31 юли, от 21:00 часа, а "Локомотив" (София) посреща "Ботев" (Пловдив) по-рано същия ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай