Скандал! Венци с много грозни обиди към Бербатов и екипа му

Щяли да загубят и вързано куче

Скандал! Венци с много грозни обиди към Бербатов и екипа му | StandartNews.com

Моралният глашатай на БФС Венцислав Стефанов изсипа поредната порция обиди към Бербатов, Мартин Петров и Стилян Петров.

Той  коментира кандидатите за президент на БФС на специална пресконференция пред медиите.

"Моята позиция остава непроменена. За времето, през което съм бил в този Изпълком, заедно с Борислав Михайлов, съм видял какво е направено, какво се прави и евентуално какво ще се направи за бъдещето.

Видял съм, че нещата във футболния съюз стоят на една здрава основа. Борислав Михайлов е достатъчно добре ситуиран в европейските структури на футбола, което ни дава шансове да ни бъдат отпускани средства, които могат да помогнат за развитието на масовия спорт", заяви Стефанов.

"За Светата Троица какво да Ви кажа? Нещата са много комплицирани. Зад Митко явно стоят хора, които му дават кураж, защото той не е в час за много неща. Иска ми се някой от Вас да провери кой финансира неговата фондация, как се финансира, той дава ли пари, колко дава. Аз и моите колеги 27 години даваме пари, които могат да се видят и в счетоводство, и в данъчни."

"Тези три момчета са много добри за родителите, за приятелите им. Но да контролираш този футболен организъм в България, се изискват връзки, контакти, ум.

"На тези тримата аз не бих дал да ми разходят кучето пет минути, защото ще го изпуснат. Мартин Петров е по-бърз и ще го стигне, евентуално. Но нямат никакъв шанс.

"Ако някой е черпен едно кафе от Митко Бербатов, ще му направя паметник на "Васил Левски". Нямаш ли контакт с хората, ти нямаш идея какво се случва. Трябва да бъдеш човек към всекиго."

Мартин Петров ми беше много симпатичен, ама той неговите пари не може да си опази. Взе му ги някаква патица, пък за футбола ли. Стилиян от куртоазия седи и казва, че ще бъде в България.

Ще го видите тук три пъти в годината. И кой, малкият Станков, Петър Величков и Бербатов ще управляват? Несериозни неща.", гордо коментира Стефанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай