Сираков отсече: Хасково в „А“ група

Сираков отсече: Хасково в „А“ група | StandartNews.com

Хасково. 99 % е сигурно, че футболистите на Хасково ще играят в елита. Да лобира за мястото на тима в „А" групата обеща не кой да е, а Наско Сираков. Той пое ангажимента по време на срещата си с кмета на областния град Георги Иванов. Драмата за хасковлии дойде след като преди седмица заедно с „Марек"-Дупница бяха орязани от лицензионната комисия на БФС за участие при елита.

„Не бива да се съмнявате, че ще играете в „А" група след като Наско Сираков е в Управителния съвет на българския футболен съюз. Считам, че се чуе думата ми!", отсече синята легенда. Пред него обаче градоначалникът призна, че дори и да влезе при елита има притеснение за отбора дали ще се справи с финансите, за да издържи до края на първенството. И призова за помощ от спонсори.

В Хасково Сираков, чиято кариера стартира именно от южния град през 1981, представи за първи път след официалната му промоция, биографичния роман „Единакът", написан от журналиста Павел Колев.

Сираков изрази задоволство за рецензиите, които медиите дават за романа и беше категоричен, че в него 95 % е истината, а за художествената измислица остават само 5 %.

По-късно Наско Сираков се срещна с привърженици на „Левски "и футболни фенове от няколко поколения, които изпълниха зала „ Хасково" за автограф от любимеца си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай