Сряда,

Сираков: Ще спасим Левски!

От: Пламен Вълков -
Сираков: Ще спасим Левски!
A
A
A

Мажоритарният собственик на "Левски" - Наско Сираков, е убеден, че клубът ще бъде спасен. Пред Дарик радио Наско бе категоричен, че лиценз на друг отбор няма да се взима.

"През последните три месеца пропуших още повече, няма никакъв майтап. Тегаво ли е? Доста. Знаех, че е много лошо и че е тежко. Нищо не ме изненадва, очаквал съм абсолютно всичко. Истината е, че Левски можеше да фалира и преди един месец. Със сигурност ще се борим с всички сили - всички, които сме в клуба. Левски оцелява до този момент, единствено благодарение на привържениците си. Това е истината", започна Сираков.

"Убеден съм, че ще го спазим. Тирето никога не е стояло... Не знам защо се притесняват хората. Няма как да стане! В Левски няма как да стане това нещо. При вариант с несъстоятелност Левски си продължава в аматьорския футбол със същата регистрация и същите задължения. В момета, в който се върне, дълговете ще си стоят. Ако изпаднем в такава ситуация, няма да искаме да играем същата година в "Б" или "А" група с лиценза на друг. Ще се напънем максимално, за да спасим клуба", заяви Наско Сираков пред "Дарик".

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички