Симеоне: Контролирахме мача до червения картон

Симеоне: Контролирахме мача до червения картон | StandartNews.com

Наставникът на "Атлетико" Мадрид Диего Симеоне заяви, че неговият отбор е контролирал реванша срещу "Реал" Мадрид на "Бернабеу" до изгонването на Арда Туран в 76-ата минута. В крайна сметка "Реал" се класира за полуфиналите в Шампионската лига с гол на Хавиер Ернандес в 88-ата минута.

"Няма какво да обсъждаме червения картон на Туран, това няма да промени нищо. Но до този момент ние контролирахме мача", каза Симеоне на пресконференцията след срещата.

"Играхме добре, доволен съм. Разполагаме с отбор от хора, които работят и имат своята гордост. Така че съм благодарен. С изключение на първите 10 минути, когато не бяхме на ниво, не мисля, че беше лош мач. Другият отбор владееше топката, но ние покривахме терена доста добре", каза спецът.

"Ако загубиш, но си се раздал на максимум, трябва да си щастлив. Когато отборът работи като днес, няма от какво да съм недоволен. Има много треньори, които ми завиждат за отбора. Поздравяваме нашия противник, а сега се концентрираме върху мача с "Елче" тази събота", добави наставникът на "Атлетико".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай