Шпалир за "Лудогорец"

Шпалир за "Лудогорец" | StandartNews.com

Бием, няма значение как, каза Георги Дерменджиев

С шпалир бе изпратен българският шампион "Лудогорец" за реванша срещу "Партизан" от 3-ия кръг в Шампионската лига (0:0 в Разград). Служители на летището във Варна се наредиха и изпратиха с аплодисменти играчите на Георги Дерменджиев. Те излетяха със сръбския самолет, който превози футболистите на "гробарите" преди седмица от и за Белград. И при двата полета тогава "Партизан" имаше самолетни неволи. За радост сега играчите на "Лудогорец" пристигнаха в сръбската столица без проблем. Те се настаниха в кадемийския хотел, в който отседнаха и преди година, когато "гробарите" биха 1:0. Там "орлите" бяха посрещнати и от бившия вратар на тима Урош Голубович и кондиционния треньор по времето на Ивайло Петев - Душан Стевич. Появи се и бившият треньор на "Славия" Стевица Кузмановски. Той се видя с наставника на вратарите Николай Донев. Двамата работиха при "белите". "Очаквам да преодолеем "Партизан". Няма значение как. Подготвени сме за всичко - и за продължения, и за дузпи", коментира Дерменджиев.

"Резултатът е равен и за двата отбора. Единствено домакинството може да помогне на "Партизан". Финансовите проблеми в клуба няма да повлияят на играчите им, а дори ще ги мотивира Всички, които пътуват за Белград, са здрави и нямаме притеснения", каза още Дерменджиев.

"Гробарите" плашат с 30 011 войници

"Партизан" пуска цяла армия срещу "Лудогорец", изцепи се треньорът на "гробарите" Марко Николич. "В спорта невинаги печели този, който харчи повече пари. Сега "Лудогорец" идва на нашия стадион и нека да видим как ще се справят с 11 войници на терена и още 30 000 по трибуните", каза Николич. "Този мач е много важен и напрежението е огромно. Но ситуацията не е "Да бъде или да не бъде", защото "Партизан" ще има важни мачове и след това", каза още Николич. Треньорът потвърди, че Данко Лазович и Андрия Живкович са възстановени от контузии.

В същото време секси ПР-ката на "гробарите" Биляна Обрадович заяви, че се надява стадионът да бъде пълен. Тя разкри, че до вчера на обяд бяха продадени над 19 000 билета. "Хората няма да се изплашат от евентуалния дъжд и ще дойдат. Сигурна съм в това и в успеха над българите", каза красавицата.

ШАМПИОНСКА ЛИГА

3-ти кв. кръг,
реванш
0:0 в първия мач

"Партизан" - "Лудогорец"
Пряко по "Диема"
сряда, 6 август, от 21,45 ч.
Стадион: "Партизан", Белград
Съдия: Алексей Кулбаков (Беларус)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай