Шокиращ трансфер - Нойер преминава в Ювентус

Голям скандал между вратаря и Байерн Мюнхен

Шокиращ трансфер - Нойер преминава в Ювентус | StandartNews.com

Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер обмисля сензационен трансфер в Ювентус, гръмна списание "Франс Футбол".

Според авторитетната медия вратарят на баварския колос Нойер е на път да предприеме пълна промяна и за първи път в кариерата си да излезе в чужбина, гледайки към "старата госпожа".

Най-добрият страж на планетата в периода 2013-2016 година е бесен на ръководството на Байерн заради това, че новото попълнение Александър Нюбел е получил писмени гаранции от 15 мача за идната кампания.

Нюбел беше уреден по-рано този месец и през лятото пристига в Мюнхен като свободен агент. Нойер има договор до 30 юни 2021 година и доскоро се смяташе, че ще го удължи с още два сезона.

Новата ситуация на стадион "Алианц Арена" обаче е на път да разбърка картите сериозно. Нойер публично заяви, че не иска да стои на пейката дори за един двубой и затова вероятността да поиска трансфер през лятото е доста голяма.

Титуляр на Ювентус в момента е полякът Войчех Шчесни, но едва ли босовете италианския хегемон биха отказали златна възможност като тази, ако самият Нойер има желание да акостира в Торино и италианската Серия А.

Прочети още на: https://www.gol.bg/bayern/2020-01-15/grandiozen-transfer-noyer-napuska-bayern-zaradi-yuve
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай