Шок в Благоевград! Локо (София) се спаси на косъм

"Червено-черните" са на 12-о място в класирането

Шок в Благоевград! Локо (София) се спаси на косъм | StandartNews.com

Локомотив (София) за втори пореден мач спечели точка в последния възможен момент. След като в понеделник изравниха на Левски за 2:2 в добавеното време, днес „железничарите“ също се разписаха в продължението за равенството 1:1 като гост на Пирин в мач от 19 кръг на efbet Лига.

Първото полувреме предложи много удари към двете врати, които обаче или бяха неточни, или спасени от вратарите Максим Ковальов и Александър Любенов.

Единственото попадение за първата част падна в добавеното време. Аймен Суда стреля мощно с левия крак извън наказателното поле, а диагоналният му удар влезе в долния десен ъгъл на вратата на Локомотив (София).

През второто полувреме нямаше опасни възможности за гол почти до самия край, пише "Блиц". В добавеното време резервата Калоян Кръстев получи топката в наказателното поле от Стив Траоре, обърна се и стреля точно във вратата на Ковальов.

Равенството позволи на „червено-черните“ да се утвърдят на 12-о място в класирането с 19 точки, докато „орлетата“ са 16-и с 15 т. В последния си мач за 2023 г. Пирин гостува на Локомотив (Пловдив) на 11 декември, а два дни по-рано Локомотив (София) ще приеме Арда.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай