Шок! Обичан футболист бе намушкан с нож от свой роднина

Причината е потресаваща

Шок! Обичан футболист бе намушкан с нож от свой роднина | StandartNews.com

Бившият нападател на Наполи и на Пари Сен Жермен Езекиел Лавеци е бил откаран по спешност в болница в Уругвай във вторник сутринта, след като е бил намушкан с нож, съобщава "El Observador".

Футболистът е приет по спешност с фрактура на ключицата. Полицейски източници твърдят, че аржентинецът е бил намушкан от един от членовете на семейството си след спор за пари.

Бившият нападател наскоро се появи по италианската телевизия като експерт на Amazon Prime Video Italia за мачовете на Наполи от Шампионската лига. Лавеци, който е играл за Пари Сен Жермен, Наполи, Сан Лоренцо и националния отбор на Аржентина, е бил откаран в болницата Санаторио Кантегрил с приятелката си Наталия Борхес.

От полицията информираха, че Лавеци е бил на парти в имението си в района на Хосе Игнасио, където живее от 2019 година. Полицейският следовател Паола Ернандес каза, че свидетелите ще бъдат разпитвани през целия ден, пише Dir.bg.

38-годишният футболист премина в Наполи от аржентинския Сан Лоренцо през 2007-а и прекара пет сезона с Партенопей, отбелязвайки 48 гола в 188 мача. Той се присъедини към Пари Сен Жермен за 30 милиона евро през 2012 година и има 35 гола в 161 двубоя за тима от Лига 1.

След отказването си от футбола той се занимава с благотворителност заедно с брат си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай