Шок! Фен се самоуби заради отбор (снимки)

Намерен е мъртъв в стаята си

Шок! Фен се самоуби заради отбор (снимки) | StandartNews.com

23-годишният Марсело Моралес се е самоубил след загубата на любимия му тим Бока Хуниорс във финала за Копа Либертадорес. Аржентинският гранд падна от бразилския Флуминензе на „Маракана“ с 1:2 след продължения.

Марсело е бил полицай и не е издържал от поражението на Бока.  Майка му потвърди новината пред местния канал „Cronica TV“.

Тя със сълзи на очи добави, че синът е говорил за самоубийство преди финала. Той признал пред баща си, че ще си сложи край на живота, ако Бока не победи. Никой не му повярвал, че това ще се случи.

Трагедията се е разиграла улица „Артуро де Баси“ в квартал Дон Орионе, разположен в южната част на столичния район на Буенос Айрес.

Майка му, Вероника, го намира да лежи в стаята. Тя влязла, за да разбере защо дълго време не е излизал оттам. Тогава с ужас видяла как момчето и лежи на леглото с пистолет до себе си.

„Беше се застрелял в челото. Гледката не е за описване“, разказа плачещата Вероника.

Както е известно, треньорът Хорхе Алмирон подаде оставка като треньор на аржентинския колос. Случаят с Марсело Моралес обаче потресе не само феновете на футбола в Южна Америка, но и по света.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай