Шенсой: Ще дам рушвет на БФС

Шенсой: Ще дам рушвет на БФС | StandartNews.com

Станчев от "Черно море" изпадна в безсъзнание при 0:4

"Ще се опитам да дам рушвет на българския футболен съюз да продължи първенството и да не излизаме в почивка", изцепи се треньорът на "Пирин" Наджи Шенсой. Благоевградчани прегазиха "Черно море" с 4:0 в двубой от 19-я кръг на "А" група. "Орлетата" показаха най-добрия си футбол от началото на сезона. Така сърцатите благоевградчани се добраха до 10 точки в последните си 4 мача, като вкараха 9 гола и допуснаха едва един.

"Върна се пиринският дух и всеки отбор трябва да трепери, като идва на стадион "Христо Ботев". Почнахме да бием големите, да печелим самочувствие и точки. Миналия път казах, че играем като стихотворение на Христо Ботев. Сега ние пишем стихове.

"Пирин" заслужава да бъде лидер", категоричен бе колоритният сърбин. В началото на двубоя на стадиона в Благоевград нахлу линейка, тъй като футболистът на "Черно море" Стефан Станчев се свлече безжизнен на земята заради тежък сблъсък с Маркиньос. След няколко минути лежане на терена без дори да помръдне, феновете на "Пирин" започнаха да скандират името му. Станчев обаче се върна от болницата през второто полувреме, за да догледа мача.

"Радвам се, че той е добре и няма нищо сериозно с него", каза още Шенсой.

"Всички бяха слаби днес просто. Трудно мога да говоря за причините след такава неприятна загуба. За съжаление футболистите не отговориха на моите очаквания, не очаквах да играем толкова слабо. Не започнахме както трябва мача и го завършихме по същия начин. "Пирин" с едно желание и голяма концентрация успяха да ни бият", крайно критичен път бе треньорът на варненци Никола Спасов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай