Сектор Б: УС да реши за Стойчо

Сектор Б: УС да реши за Стойчо | StandartNews.com

Европа е лесна цел, отсече треньорът на "Левски"

Управителният съвет на "Левски" трябва да реши дали на всеки 3 месеца ще има треньорски смени, заявиха от агитката на синия клуб на събранието на Тръста "Синя България". Феновете стоят зад Стойчо Стоев, защото в момента не виждат друг вариант и предпочитат рокада да бъде извършена чак през лятото. Те се притесняват, че ново сътресение ще навреди на битката, която отборът води за 2-ото място в класирането и за място в евротурнирите.

Шефовете обаче останаха крайно разочаровани от представянето в последния мач със "Славия" и голяма част от управата вече е твърдо "за" промяна. Спортният директор Георги Иванов-Гонзо дори се развика пред стадиона: "Писна ми, да се махат всичките". Развръзката ще стане ясна утре или четвъртък, когато ще се проведе събрание на Управителния съвет.
Самият Стоев обяви за пореден път, че не се влияе какво ще пише по негов адрес: "Свикнал съм да работя под напрежение. За себе си съм чувал какво ли не. Една от най-големите измислици беше за бюджета. Първо говореха за 5 милиона, после за 10, сега стигнаха до 15 милиона. Европа е лесна цел, но по-важното е какво ще правим там", коментира Стоев, който даде почивка на отбора до вторник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай